Het gras bij de buren

Ontmoeting met het groen van Java

“Mijn oma noemde het ‘mooi Indië’: een wereld waarnaar ze verlangde maar die nooit heeft bestaan, behalve in koloniale verhalen. Op Java zocht ik mijn toevlucht in de natuur. Weg van de drukte en verplichtingen. Ik ging het groen van het eiland tekenen op mijn iPad. Langzaam maar zeker kwam het besef dat ik een hedendaagse variant van ‘mooi Indië’ aan het maken ben. “

Bestel nu een exemplaar.

Boekje ‘Het gras bij de buren’
iPad tekening 2022
iPad tekening 2022
iPad tekening 2022
iPad tekening 2022
Boekje ‘Het gras bij de buren’ – 2023

Het gras bij de buren

22.50

“Mijn oma noemde het ‘mooi Indië’: een wereld waarnaar ze verlangde maar die nooit heeft bestaan, behalve in koloniale verhalen. Op Java zocht ik mijn toevlucht in de natuur. Weg van de drukte en verplichtingen. Ik ging het groen van het eiland tekenen op mijn iPad. Langzaam maar zeker kwam het besef dat ik een…

Giclée / Fine art print 15x20cm / 11x22cm – Het gras bij de buren

45.00

Prachtige giclée / fine art afdruk op Hahnemülhe papier. De afdrukken hebben diepe zwarten en heldere kleuren. Er zit een wit randje om de afdruk zodat je hem in een passe partout kunt plaatsen. De afdrukken zijn of 15x22cm of 11×22 cm groot. Als je de tekening graag ingelijst wilt aanschaffen, stuur me dan even…