Boekpresentatie ‘Het gras bij de buren’

15 april 2023

Foto: Fred Peerdeman

Alles aan het boekje ‘Het gras bij de buren’ is klein. Het formaat is klein, de oplage laag en het is met de hand gebonden. Met het kleine in gedachten heb ik een boekpresentatie georganiseerd in mijn atelier aan de Gruttersdijk in Utrecht. De genodigden waren mensen die het boekje in de voorverkoop gekocht hadden.

Het eerste exemplaar heb ik uitgereikt aan mijn lief Anna. Een bijzonder en emotioneel moment, omdat we allebei wisten dat dit de laatste keer was dat ze mijn atelier bezocht. Anna was ernstig ziek en een maand na de boekpresentatie is ze overleden.

Anna haar enthousiasme voor het boekje heeft me gesteund in het uitbrengen ervan. Zij was degene die me kon motiveren een extra stap te zetten. Haar en mijn liefde en aandacht zitten in het boekje.

Hier lees je meer over het project: https://erickampherbeek.nl/het-gras-bij-de-buren/